Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma och musiken

I ( 3 år)

du gav mig musiken -
lärde mig sånger om söta små djur och om troll

"Int ska he va alltjämt he!"
sa jag när jag inte ville sjunga samma sånger hela tiden

II ( 17 år)

du och pappa ville att jag skulle spela musikinstrument
och vara med i skolorkestern

men sen blev ni underliga
när jag sa att jag ville bli musiker




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-23 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP