Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målande meningar och pepprat prat

I min födelseby i Jämtland hördes ofta exempel på pepprat prat

Som ett exempel" kan nämnas: "Tyst min mun så får du socker!"

Ibland kan det vara bäst att hålla tyst för att undvika obehag




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-23 12:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
;)
2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP