Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisksoppa

Hon kokade buljong
med vitt vin
Han ville smaka
andra kvinnor

Fisk och skaldjur
Lök
Vitlök
Nejlika
Stjärnanis

Salta tårar

Lagerblad
Kryddpeppar
Grädde
Saffran
Tomater
Krossade
Drömmar




Fri vers av nu 1.0
Läst 564 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2019-08-24 20:36



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kul kombo av poesi och recept
2023-02-20

    carinamnm
Smärtsamt och vackert, sorgligt beskrivet.
2020-05-01

  S.A.I. Steve Lando
Smaklig gourmand
2019-12-26

  Eva Langrath VIP
Sorgligt vacker dikt
2019-09-16

  Konstellation
Den kändes!
2019-09-16

  Monika A Mirsch VIP
... koka buljong ..
... och sen de andra kvinnorna ..
Denna dikt skär rakt in i hjärtevindlingarna mina - fin formulering med gripande innehåll
2019-09-13

    Lena Staaf VIP
En så fin och lite sorglig dikt om hur inget, inget kunde hindra honom från att lämna henne. Trots att soppan lagats med så mycket kärlek och finaste råvaror. Hon är värd något bättre än honom!
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0