Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid av egen rymd

I min värld är sorg vacker

En fjärils flykt likt dina tankar

Jag följer vingade färger som löv i hösten

Likt mitt sinne som somnar utan värme

Låt mina sinnens bäckar få blöda

Långsamt medans näcken spelar

för alla som saknar en tro på livet

 

Jag väcker en jungfru mitt i natten

Ser oskulden sippra ut ur blödande ögon

Allt för att livet måste fortgå tills mörkret sluter sig runt oskuldens längtan

Andetag av ren glädje är sällsynta

i en värld av jag utan gräns

 

Min längtande mun vill känna

Evighetens svala skönhet när

Livet spirar i djupet av min ådra där skönhet,njutning och tilltro

ger tröst inför själslig vinter

 

Låt min vila vara lika djup som istidens grepp

Under täcket av ren köld

vindlar tankar

i nästan gränslösa isvidder




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 175 gånger
Publicerad 2019-08-25 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ