Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om fjärtmusik

En kul trubadur ifrån Eslöv
Kan framföra Bach med sin röv
Varendaste prutt
Blir en trudelutt
Men man önskar att näsan var döv!




Bunden vers (Limerick) av Asta Kass
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-25 14:09



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Jubel! Jubel!
2020-05-15

  Tomas Karlsson VIP
Haha, den var bra! :-)
2019-08-25

  Lehva VIP
Ha, Ha =)!
Så gott med såna här texter ibland. Som bara är.
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass