Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Faller ner

Ljudlöst faller jag
Faller jag ner
Sluter mina ögon
Känner vinden i mitt hår
Slappnar av
Fångas av vindpustar
Tumlar runt i virvlar
Snurrar runt runt
Och plötsligt ligger jag där
I en hög av fjädrar
Landade så mjukt
När jag trodde jag skulle landa på spikar




Fri vers av MissCaylin
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-25 18:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bra skrivet känsla <3
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin