Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag glömde av att älska dig.


någonstans mellan att ducka för
förolämpningar
och hålla huvudet över
ytan glömde jag att
älska dig

jag gick in i allt
med öppna ögon
men märkte halvvägs att
jag haft ögonen slutna
alldeles för länge

nu försöker jag andas
genom att du
var den som
lämnade mig





Fri vers av emsutan
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-26 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan