Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dina jävla ögon

Rasister finns överallt
Depression flödar här och där
Trångsynthet gror
Du är arg på allt
Känner dig utsatt av detta
Stirrar dig blind och tror att allt är mörkt
Mörkt och i en fyrkant
Inburat
Men du ser inte alla dem
Alla dem som vill väl
Välkomnar alla med vänlighet
Du bortser från dem
Vill oss alla illa för du ser bara det negativa
Öppna dina jävla ögon




Fri vers av MissCaylin
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-26 21:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Bra självterapi
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin