Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem tror du att du är?

Vem tror du att du är
När du kliver fram
Snackar och flörtar
När mitt intresse står på noll
Jag är upptagen
Jag älskar redan någon
Det finns ingen chans i världen
Ingen chans i världen att jag skulle välja dig
Men du lyssnar inte
Snackar mer
Försöker mer
Men jag säger ifrån
Du blir sur
Tror du kan få vem som helst
Att alla vill ha dig
Lägg bara ner!




Fri vers av MissCaylin
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-27 17:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
viktigt att säja ifrån ! <3
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin