Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tog så jävla hårt, bara.


allt det här är som att kasta sig lite
huvudstupa i en bassäng utan vatten

det gör liksom oundvikligt ont






Fri vers av emsutan
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-28 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan