Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Linjer

Går längs raka linjer
Men ibland skiftar de
Åt vänster och höger
Går av på mitten
Måste måla på mer
Ibland går det uppåt
Sedan nedåt
Jag stänker lite färg
Sprider glitter
Målar runt runt
Förvirrar in
Med all färg blir det en röra
Trodde jag livade upp
Men rörde bara till
Så blir det mörkt
Tillsätter en självlysande färg
Som lyser upp min väg
Ska jag nu kunna ta mig härifrån?
Eller målade jag åt fel håll?




Fri vers av MissCaylin
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-28 17:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
livet är litet surrealistiskt ibland
2019-08-30

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=w4KXK7egzZk

Cool bild!

2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin