Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att hjälpa varandra genom i livet.


vänskap


2 kaffe och en pizza
språkade omväxlande
tungt och dansande lätt

Genom kärlek vi ser till att
Det tunga,och kalla , det hårda
För alltid håller sin del av avtalet
och därför inga själar brast

Tillsammans bär vi varandras
bördor med solklarhet
Om så bara för en kort sekund.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-28 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite