Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisnödighet

En del företag har blivit så fisnödiga och ängsliga

efter införandet av mobilt bank-id

Dom får en att känna att man håller på att bryta sig in i Fort Knox

så fort man ska kontakta vissa företag

Det finns som väl är också vissa företag och banker

som möjliggör en smidigare inloggning och hantering

och där är ICABanken ett föredöme

med sina smidiga och användarvänliga rutiner

som ändå ger säkerhet




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-29 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP