Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egot


Ibland när saker händer
blir jag ledsen
Gråter inte men känner gråten
hopplösheten och tröttheten

Att något alltid går emot
när man tycker man är bra på väg
mot något som gör en glad

Då är man för ego
för materialistisk
för 3D

Man är på väg att transformeras
kristalliseras i sitt DNA

Då leder vägarna inte mot
det man tycker man gillar
utan det som *är bra för en*

Finns inga tårar
när man inser att man gjort
helt rätt val
för att få upp sina vibrationer

Då förvandlas tårarna
till visdomsskålar istället!
Man firar triumfen
Har vunnit en seger

Och egot
står lite i skamvrån och stirrar
som att man glömt honom

Och hans tårar








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-29 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP