Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Kärlekshjärta på stranden

 

Barfota och kärleksfullt hand i hand vandrar de älskande sakta i solvarm sand, sommarvågor från ett rofyllt hav rullar långsamt in mot land.

Ett stort hjärta ritat på en strand med tre kärleksfulla ord och de två älskades sirligt skrivna namn.

Den sjunde vågen driver taktfast in mot land och sköljer sakta bort det som skrivits av en kärleksfull hand.

Ett hjärta med orden, jag älskar dig och de älskades namn förvandlas åter av vågen till slät och glittrande strand medan paret fortsätter att vandra för de har ju varandra.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-30 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP