Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända på allt


Jag tänkte vända på allt
gå upp senare
skippa schemana

Börja höra henne
inuti som lever här

Hoppa över bilderna
imagen förväntningarna

Se naturen i mig

Och så gå ut
skaffa förnödenheterna
jag behöver

Jag ska börja idag
att vända på allt

Dag för dag








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-31 09:50



Bookmark and Share


  Linil VIP
Visst är det svårt att vända på allt? Fin betraktelse.
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP