Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en fjäril

Som en fjäril
Sätter den sig där
Sitter fast i jobbiga känslor
Sedan flyger den iväg
Är det som bortblåst
Men den närmar sig igen
Känner trycket igen
När den landar
Pressas ner
Snäll flyg
Jag kan flyga med dig
En liten bit
Låta det lätta
Flyg långt bort
Kom inte tillbaka hit igen
Men jag kommer aldrig helt kunna vara utan dig




Fri vers av MissCaylin
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-31 12:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var fin
inte ödslig, mera bebodd
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin