Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matte är inte allt !

I Sverige stoppas många från gymnasiestudier

för att de inte kunnat bemästra mattetalen i skolan

Helt horribelt !

Måste allt i livet räknas i kronor och ören ?

Det finns poetiska musik- och språkbegåvningar

som Lasse Berghagen och Magnus Uggla

som har bevisat att det finns andra sätt

att uttrycka sin intellektuella kapacitet på




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2019-08-31 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP