Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinpälsar

Svinpälsar finns

både bland infödda svenskar och invandrade

Men svinpälsbeteendet triggas

när man inser att det är lättare

att arbetsfritt med sociala bidrag.

eller försörja sig genom brott eller knarkhandel

Man blir till slut imun mot hedersbegrepp och arbetsmoral

Det blir till en livsstil




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-08-31 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP