Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag en nobody?

Faller ner
Ner och ner och ner
I en avgrund
Ser er andra titta ner på mig
Jag föll men inte ni
För jag höll mig inte kvar
För är jag kanske inte tillräckligt bra
Inte lika bra som er
Nästan helt genomskinlig
Ibland får jag små glimtar
Lysandes genom kroppen
Då syns jag
Men bara för en kort stund
Jag blir rättad
Och tillsagd
Du borde göra så
Vem är jag ens här?
På poeter
Ibland känns jag som en nobody här
Överallt
Nästan varje dag
Jag bara faller och faller
Men ibland finns en gren att greppa
Kanske tar jag mig en liten bit upp
Men faller alltid lite till...




Fri vers av MissCaylin
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-01 17:48



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Ingen är en nobody, så nä det är du inte. Kör ditt race :)
2019-09-01

  Larz Gustafsson VIP
"They say you're a nobody
And they have all the fun
But no one is a nobody
Everyone is someone"
(Stiff Little Fingers)
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin