Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ångra sig nu är lite väl sent.


jag är väl medveten om
att det var jag
som fick dig att
lämna mig

jag är så inställd på att misslyckas
att jag hjälpte oss på traven





Fri vers (Fri form) av emsutan
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-02 09:27



Bookmark and Share


  Respons VIP
Insktsfullt och smärtsamt!
2019-09-02

  Respons VIP
Insktsfullt och smärtsamt!
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan