Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver inte berätta att jag skriver med någon annan


Jag behöver inte vara någon annans för att inte vara din




Fri vers av mögel
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-09-02 10:44



Bookmark and Share


  Respons VIP
Bra formulerat. Det går inte att äga en människa.
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

mögel