Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohändelserik livserinran






Den näst intill blinda
Kattan låg och sov

På en tjock Soffdyna
Inuti garaget,det var
Hennes Kungadöme

De stora Asparna
susade utanför

Sensommar blommornas
Doft kilade in sig i mörkret
med vinden


Då var det härligt att få
finnas till, även för en
16-årig liten varelse

Med sitt sista kattliv att
Njutbart stillsamt förslösa

Efter bästa förmåga.






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-09-02 14:54



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
.. de stora asparna...
...ett sista kattliv ....
Skön är din dikt!
2019-09-02

  bumerang

Tycker särskilt om
"Sensommar blommornas
Doft kilade in sig i mörkret
med vinden"
Plus att jag vill skriva under på att
Vi har mycket att lära av våra älskade katter.
2019-09-02

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fin vardagsobservation som
förmedlas på ett enkelt och
föredömligt sätt. Skönt!
2019-09-02

  Kungskobran VIP
Finns det något vilsammare än en sovande katt
2019-09-02

    Lena Staaf VIP
Rar och vilsam kattdikt!
2019-09-02

  Respons VIP
Skriven med stor kärlek till katten - det märks!
2019-09-02

  Bossepoet från Österbotten
Njutning för stunden
detta är
första steget
till evigheten.

2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP