Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den allmedvetne


al-Khabir



Endast Du Är
och känner allt
in till förborgad hemlighet

ya Khabir, ya Khabir






Fri vers av Rachel Roth
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-06-30 09:38



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Kort och haikuliknande. Endast du är - väcker tankar! Bara Gud finns... och ingen annan... eftersom alla är en del av Gud.
2006-07-03

  noname_realmind
Så sant.
Så vackert.
2006-07-02

    Mejja
Så STARK!
Ja allt vet och ser Han. Inget kan döljas Honom.
2006-07-02

  rebecca d
:-))....
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth