Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvenser


Jag försöker vara i friden
men orostankar kommer
som små doftspår
som finns kvar
Det är minnen från igår

Jag kan inte förstå
vad denna upplevelse kan ge mig
Något att bygga på?

Jag ser inte helheten
utan ser bara en del

Jag gillar ändå logiken
med konsekvenser
Ibland är det min idé
om varför jag går tillväga
på ett sätt

som ligger till grund
för utkomsten

Det var ju inte så jag menade
Men det var precis så jag menade

Och det var så
det blev












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-03 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP