Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

epilog

 

 

prolog

 

 

min röst är en vandrerskas
en svunnen röst
den stämdes ej
av stämmaren
jag är en vandrerska
jag steg ut utan att stiga in

 


prolog

 


jag är en vandrerska en svunnen stjärnas dröm
tändes utan att orka brinna

slocknade

 

epilog




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 204 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-09-03 12:34



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Elegiskt. Andas folkviseton.
2019-09-04

  Domenico VIP
I svunna röster bor det eftersökta och ägnade Vi - alla vintergatans barn - tid att lyssna till verkliga vandrare vore mycket annorlunda...
2019-09-03

    ej medlem längre
Att få vila i ljuset och värmen som gror i dina ord, är allt man kan behöva i vandringen på vår jord.
2019-09-03

    Sefarge VIP
En "svunnen stjärnans dröm"
Ack ändå så mycken glädje
Och värme dina ord givit och
Och äñnu ger andra frusna
medmänniskor!
:)

2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser