Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


September

September
Solens strålar genom löv
Löv som gnistrar i grönt och brunt
Lite rött och orange
Faller ner i gräset som redan regndroppar fångat
Dansar sommaren på sin sista vals?
Silar värmen ut i glömska?
Solen viskar att snart är hösten här
Månen sluter med sitt sken in djupa andetag
Jag snurrar runt runt
Kikar ut på livet
Molnen gråter
Håller mig själv
I ett grepp
Som lossnar
När mitt andetag fångar vindens pust
Jag faller lite fast jag försöker stå så stadigt




Fri vers av MissCaylin
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-03 19:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fint
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin