Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejen är söt


En kanelhud

och rödbrunt hår

landade mina ögon på


en fin figur

med svaga rynkor på

kardemumma doftar där hon går


mitt hjärta i Atacama

har plötsligt blivit blöt

har det nåt att göra med att tjejen är så söt?


tjejen ler och försöker prata mitt språk

jag önskar bara hon visste att

i mina bruna ögon finns nyanser av blå


en fin figur med lavahår

vilade mina ögon på

men det var allt


en nylagad basmati

verkar jag förstört

det betyder ingenting

men tjejen är söt






Fri vers av Madrugador
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-04 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador