Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ändras när vi ser på

 

Nu börjar bladen snart falla
och sommaren är förbi
snart viner vinden den kalla
och där huttrande sitter vi

Och tänker på sommaren som gått
med värme, skönt bad och lekar
sådana underbara minnen blott
att jag känner jag sitter och tvekar

Vill jag verkligen släppa sommaren
känna kylan emot min kropp
eller vara kvar en stund i värmen
tills min huvud säger stopp

Men det är bara att acceptera
året ändrar sig när vi ser på
bara vänta och känna och drömma
sommaren kommer åter ändå


(Copyright © Christin Lederman)

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-09-04 18:21



Bookmark and Share


  ULJO
Sommaren är över. Men hösten har sin tjusning
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP