Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Åt en annan riktning

Ibland är det inte som det verkar
Inte som man tror
Inte som man intalat sig själv
Ibland är det inte så illa
Jag trodde något
Att något var på ett visst sätt
Men det var inte så
Det var något annat
Något som lutar åt det bättre
Det var åt en annan riktning




Fri vers av MissCaylin
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-04 19:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
positivt
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin