Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6. Till killen utan samvete

Gud vad kär jag var i dig. Jag tyckte att du var så vacker, så speciell. Jag skulle bara följa dig hem efter krogen, inget skulle få hända hade jag sagt men jag blev kvar i din säng till morgonen. Ingenting hände, eller så hände allt.
Du hade mörka ögon, gyllene hud. Du var inte härifrån, jag älskade din dialekt. Jag kände mig hemma och ovan på samma gång i din famn och dina ögon. När du skrattade hade du smilgropar och vackra tänder.
Tjejerna faller som furor, minns jag att jag tänkte.
Jag lade handen för din mun för dina läppar var för lockande att kyssa. Du såg på mig och jag blundade och kysste min egen handrygg. Du satte dig upp i sängen och kysste min hals, mina käkben, mina kindben och närmare min mun. Jag ville inget annat än att kyssa dig.
På morgonen åkte jag ifrån din varma kropp och fortfarande hade ingenting hänt. Tre timmars bussresa och jag kunde inte sluta tänka på dig.
Det tog slut på riktigt den dagen. Jag ringde och avbröt hans uppehåll, jag var kär och jag ville inte hålla någonting tillbaka. Jag var kär i dig.
Du bjöd mig tillbaka och jag kom. Ingen visste om att jag åkte till dig igen.
Dina händer, dina kyssar, dina ögon och din hud. Hela mitt väsen upphörde att existera när jag lät din närvaro sluka hela mig.
Efteråt delade vi en marlboro i din säng och du såg så bekymrad ut.
Minns du vad du sade?
Jag skäms så fruktansvärt, sade du. Men jag måste berätta för dig. Jag har en flickvän.
Hela min värld rasade. Jag åkte hem samma dag. Tre timmars bussresa tillbaka hem. Men det var inte sista gången jag skulle göra den resan.
Kommer du ihåg på toaletten när vi plötsligt hörde din flickvän kliva in i hallen på hemmafesten? Hur hon knackade på dörren och du hoppade ut genom fönstret utan skor för att sedan göra entré efter att jag kommit ut från toan.
Jag minns hur du strök mitt ben under bordet när hon satt mitt emot. Hur våra blickar möttes i backspegeln under bilresorna.
När din flickvän reste bort bjöd du hem mig till dig, du betalade taxi från min mammas lägenhet. Vi spenderade hela helgen ihop i era lakan.
Det tog slut mellan er så småningom. Långt efter att ljusen brunnit ut mellan oss. Men alldeles för sent tyvärr.
Jag är singel, det är han som har partner! Rättfärdigade jag mitt handlande för mina vänner.
En lögn värd att dö för just där och då.



Sista gången jag såg dig var du faktiskt singel. Jag bjöd hem dig till mig för gamla tiders skull. Jag undrade om du var glömd eller om du fortfarande gjorde ont inuti mig.
Nu kunde jag få dig så lätt men alla känslorna hade förkolnat.
Dina ögon, dina händer, din hud och din mun smakade bara bittra minnen.




Prosa av otämjd
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-04 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

otämjd