Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lascia ch'io pianga


Vem i helvete är ansvarig

Smörgåstårtans sidor var dekorerade med tusentals kackerlackor.
De var alla omsorgsfullt ditsatta med ryggsidan i majonäs grädden så att benen liksom sprattlade fritt.
En festlig men grotesk syn.
Den enda som åt var diplomaten Kwaii-Lee från Taiwan som trodde spektaklet var en svensk tradition, ända tills bordsdamen hejdade honom.
En talande tystnad spred sig tills Folke Bernadotte reste sig och sade
"VEM I HELVETE ÄR ANSVARIG FÖR DET HÄR", kallskänkan måste vara galen.
En provisorisk lerduvesoppa anrättades och tillställningen flöt vidare..
Dock en smula haltande








Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-05 07:33



Bookmark and Share


  Sjölinia
Jag håller med föregående talare. Och med musiken i bakgrunden! Underbart.
2019-09-05

  morgonstjärna VIP
lysande
2019-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant