Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stå i rampljuset?

Som så många andra
Drömmar som så många andra
Sjunga eller skådespela
Gillar ruset
Gillar beundran
Men sedan då?
Skulle jag trivas?
Alltid allas blickar på en
Jag som ibland bara vill försvinna
Jag som inte alltid vill synas
Räcker det att jag spelade teater förut?
Att jag sjunger hemma och på karaoken?
Kanske gör det det
Kanske är jag tillräcklig som jag är
Kanske behöver jag inte rampljuset...




Fri vers av MissCaylin
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-05 11:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
rampljuset lyser en stund när applåderna tystnat, står ensamheten kvar
2019-09-05
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin