Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersömn

Får jag vila här helt stilla,
på sammetssand
i vattenbrynet?

Innan svartisen lägger sig,
fåglarna tystnar
och skogen slutar susa.

Somna in

Och låta nattens frostnålar
rita stjärnor
i min panna

och vintermörkret
fläta kolsvärta
i mitt hår.




Fri vers av Ailap VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-07 12:11



Bookmark and Share


    Max Poisé
En dikt som definitivt förtjänar mer uppmärksamhet. Intressanta ordval, fin indelning och genomtänkt. Bravo!
2020-03-30

  Bortom stigen VIP
Mycket vacker!
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ailap VIP