Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

du bär en mask
du är en clown

ingen vet vem du är på riktigt,
vad det är som är du

är det kanske till och med så
att du inte ens vet det själv?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-07 15:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den eviga frågan
Är jag det som andra ser mig
eller är jag som jag ser mig själv
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP