Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av ljuvaste sort

Stjärnorna klinga i natten sin sång
så för varje guds själ som går bort

Säg kommer ni spela för mig så en gång
och är vägen dit lång eller kort

Tonen som vaggar var leda till ro
och som torkar vart barnöga torrt

Den tar dig i handen och över den bro
där materiens värld mynnar bort

Min vän har du hört denna sällsamma sång
den som tröstar var själ som går bort

Jag hörde den vagt i mitt mörker en gång
det var toner av ljuvaste sort.





Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-07 16:39



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så vackert...
2019-09-07

  Kungskobran VIP
Det sägs att en stjärna skall falla var gång när en människa dör....
Nils Ferlin
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant