Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som varit

Jag utgår från att du tänker på mig när du;

hör den där låten med dystopisk melodi,
alla ord som Krunegård sjunger har ju med mig att göra;

osar efter min doft på reservkuddens baksida,
den där man har utifall att någon behöver extra stöd;

ser mig sänka huvudet och fortsätta min väg i butiken,
jag var ju inte beredd på att se dig just den där dan';

smakar på ditt malda morgon-före-jobbet-kaffe,
visst känns det fel att inte att mäta upp för två?;

känner en dimmighet av mig kyssa din nacke,
för var det inte så att du njöt av det osagda i kyssen?;

Jag utgår från att du vet att jag älskade dig





Fri vers av Nimbus VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-07 23:27



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vemodigt, ömsint och skrivet med stor saknad.
2019-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP