Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnatt




Min främling, min vän
Håll mig ömt i handen
Låt oss njutfullt möta
Kommande morgons ljus

Drivas fram av vinden
Låta vågorna svalla
Svalkas av varandra
Ty glöden flammar upp

Vila i vars famnar
Då natten stiger fram
Kyssa tiden stilla
Vi är allt som finns











Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-09 19:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text mycket..Känslan går djupt inom..kram
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem