Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm så stor

En dröm som börjat bli så stor
Åren har gått men aldrig har det varit så innan
Det fanns inte
Var långt ifrån min verklighet
Trodde inte jag var tillräcklig
Men processen kanske kommer vara långvarig
Måste finna ett tålamod jag sällan besitter
Men längtan finns ju där
Hoppet är starkt
Viljan växer
Något jag inte tänker ge upp




Fri vers av MissCaylin
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-10 17:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
resan är mödan värd ge aldrig upp
vi kryper före vi kan gå
det ger viljan bränslet att förmå !
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin