Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinet

Det är inte stanken i munnen.
Blicken och flinet.
Handen på låret.
Som gör dig till Svinet.

Det är skrattet åt gråten.
Sveket och slitet.
Barnet som sörjer.
Som gör dig till Svinet.







Bunden vers av Lehva VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-09-10 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rakt i solar plexus.
2022-12-17

  Jean-Michel Orblin
Inte så trevlig person.
Bra skrivet.
2022-08-27

  Jean-Michel Orblin
Svin är trevlig renliga sociala.
Varför svin är negativt förstår jag inte.
Denna person är elak.

2022-08-16

  Anya VIP
Oj så talande med få ord. Dina ord skapar bilder av det sköra barnet. Fenomenalt skrivet.
2019-09-29

  Marita Ohlquist VIP
En stark text som gör mig både arg och ledsen!

Hur ond kan en människa bli?
2019-09-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Bilder som kryper innanför och väcker egna minnen.
2019-09-11

  WyS VIP
Starka ord som berör!
2019-09-11

  SatansSon
svin är fina djur.
2019-09-11

  Annie b'larsson VIP
Ja. en mycket stark text. man blir så rasande. Hur många är dom egentligen. Måtte de få sitt straff!
2019-09-10

    Lena Staaf VIP
Starkt skrivet om tusen tuffa känslor, här koncentrerat på åtta glödande rader.
2019-09-10

  KattenKin VIP
Extra svinigt. Starkt som sjutton. Svinet känns igen.
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP