Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstrakt - Haiku

 

 

abstrakt konst är det

som inte liknar nånting

kallas ändå konst




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-11 16:22



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Allt sker i betraktarens ögon, abstrakt konst kan ibland te sig konstig men det kan konkret med, minns en gång på Moderna i Sthlm, för att ta sig in i museet var man tvungen att gå in och igenom en jättevagina vid entrén, det var konstigt värre. Men kul.
2019-09-11

  Per Drysén
Svårt att förstå vad bilden visar
2019-09-11

    Lena Staaf VIP
Färger, mönster, måste inte likna något. Precis som dikterna ibland!
2019-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP