Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad

 

 

hon går där

där det är som mörkast

där ingen kan se henne

inte se hennes ångest

hennes skräck

för att möta andra

hon hukar likt en strykrädd hund

om nån skulle närma sig

väl hemma bultar hjärtat hårt fortfarande

svetten dryper i pannan

hon borde varit stolt

men tänker med skräck på nästa promenad

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-12 09:01



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Att ha sån skräck för promenader och ändå fortsätter gå kanske gör att det onda vad det nu än må vara släpper.
2019-09-13

    Lena Staaf VIP
Intressant och suggestiv text. Är hon innesluten i sin egen ångest eller är hon rädd för att någon ska attackera henne? Eller ta kontakt, prata med henne?
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP