Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intresse för skräck/det ofattbara

I mörkret
När vi inte ser
Var finns där?
Eller kanske i det starkaste dagsljus
Men vi är blinda
Mellan tallarna i skogen
Bland folkmassan i stan
I ditt rum när du sover
I taket ovanför dig
Ute i din trädgård
Spanades på dig genom fönstret
Jag känner rädsla
Men minst lika mycket intresse
Spänning
För det oförklarade
Ofattbara
Så långt ifrån vår verklighet
Men kanske ändå så nära
Kanske alldeles tätt inpå
Andades i nacken
Men du tror bara det är en dröm...




Fri vers av MissCaylin
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-12 11:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
har vi mycket fantasi kan den kännas levande nog, barn har det men även vuxna om de undgår bli avtrubbade

rädsla är förknippat men den beror på okunskap, att inte veta
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin