Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du rör vid mig.


jag vet inte vad du vill mig
eller egentligen så vet jag att du vill ingenting
ändå tolkar jag varje ord från dig
i timmar

och det enda det faktiskt ger mig
är ångestpåslag och
skenande puls

jag vill att du ska röra vid mig
men jag vet att en del av mig
kommer att dö då





Fri vers av emsutan
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-12 16:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mitt emellan längtan och skräck.
2020-03-12
  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan