Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Da capo

Om det liv jag lever

är en snitslad bana genom skogen

och jag fokuserar

på att komma framåt

komma vidare

in i mål

där jag kan pusta ut

ta igen mig och vila

har jag lyckats då?

 

Om det liv jag lever

är en snitslad bana genom skogen

och jag fokuserar

på att känna kroppens tyngd i fotsulorna

den starka doften av kåda

höra fågelsången och vindens sus

se ut över bergen och vattnet

upptäcka vägen rörelsen och farten

får jag börja om då?




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-13 11:06



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
fin tänkvärd text
- fånga dagen!

2019-09-13

  KattenKin VIP
Väldigt tänkvärd i fina liknelser.
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP