Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SYNDERNAS TRÄSK

Jag gjorde ett försök
att gästa djävulens håla
långt där nere.... där syndarna kråla
i Syndernas träsk.

Där sutto männen bänkade på rad
och jag.... kände lukten av brännvin å mäsk
men ingen av dem var glad.

I var mans knä
satt en naken, fager flicka
på bordet dunkar med renat
som var menat att dricka.

Jag sporde.... furstligt har ni var dag
med brännvin
och flickors skamliga förslag.
Jag tror med djävulen jag sluter fördrag.

Då begynte en av männen vråla.
- Ja då får du mycket tåla
glasen våra saknar en botten
och kvinnorna en håla.




Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-13 15:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kul text
2019-09-13

  Kungskobran VIP
Med en kvinn ja ja ja, med en kvinn ja ja ja med en kvinna upp på vart knä.....

2019-09-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Har han ännu lyckats undvika baccanterna (menader) är syndernas träsk en söndagsskola i jämförelse.
2019-09-13

    Sefarge VIP
Haa!förnumsigt
med humor och
bottenlöst djup
Skriftat!
;)



2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP