Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kränkt

när solen har gått ner och månen ryter
och stjärnor blinka liksom tomtebloss
Då är jag väldigt trött på dom som skryter
om ostron skaldjur sol och calvados

När solen har gått ner och månen gnola
då är jag fasligt trött på instagram
Och dom som gått i livets hårda skola
och alla bilder som dom plockat fram

När solen har gått ner och månen ryter
och himlen reglat dörrarna och stängt
Då är jag fasligt trött på dom som skryter
och den som framför skärmen blir så kränkt




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-13 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant