Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tinnitus


Radion igen


”Klockan har just slagit två minuter över ett”




Prosa av Gunwale VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-14 01:53



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jodå, klockan fortsätter att klinga... och ändå behöver vi bli påminda om vad som precis hördes?! ;-)
2019-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP