Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagarna går

Dansar i mina egna vrår
Skickar flaskpost till dig och du skickar till mig
Möter någon där mitt på torget
Stämde vi träff?
Kanske var det inte du som så länge frågat
Jag hade svarat ja
Någon dag men jag vet inte när
Dagarna går och löven faller
Kisar mot solen och glömmer bort tid
Vill falla i djupa dalar på mjuka ängar
Inte stressa
Bara vara
Men kanske är jag då inte bra?
För jag sa ju ja
Men kanske inte idag
Men när då?
Dagar går
Veckor
Månader
År
Vem är du nu?
Vem är jag?




Fri vers av MissCaylin
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-14 13:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
roligt skrivet och bilden passande
fotomontage ?
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin