Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så fascinerad av alla årstider! Naturen är den vackraste av alla tavlor!


Hösten

På höstens färgpalett,
kan man aldrig se sig mätt.
Färgerna är så intensiva,
att de även höstmörkret kan uppliva.
Jag älskar höstens prakt,
den har mig i sin makt.
Löven singlar på marken ner,
snart man bara grenarna ser.
Då ställer sig naturen i paus,
tills våren nalkas och ställer till kalas.
Då grönskar och knoppas det på nytt,
och alla djuren får små knytt.




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-14 22:49



Bookmark and Share


  ULJO
Hösten en del av livets cykel. Årstidernas dans. Fint.
2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP